logo
fi en
Yhteistyö

Fira Smart ja refine Projects aloittavat yhteistyön

Kirjoittaja: Hanna Backman
Julkaistu: 3.7.2020

Fira Smart ja refine Projects aloittavat yhteistyön rakentamisen aikataulutusohjelmiston, Sitedriven, käytön laajentamiseksi saksankieliseen markkinaan

Refine Projects AG, kansainvälisesti arvostettu rakennusalan konsulttiyritys, ja Fira Smart, rakennusliikkeen osana toimiva innovatiivinen digiuudistaja, ovat solmineet yhteistyösopimuksen yhteisöllisen aikataulutusohjelmisto Fira Sitedriven laajentamiseksi saksankielisten rakentajien keskuudessa.

Yhteistyöllä pyritään tarjoamaan projektinomistajille paikallista tukea sekä koulutus- ja insinööripalveluita, joilla helpotetaan Fira Sitedriven käyttöönottoa sekä digitaalisten, päivä- ja viikkotason rakentamisen prosessien omaksumista.

Katso koko juttu ja yhteystiedot englanninkielisestä tiedotteesta:

Skanskan ja Fira Smartin teknologiakehityksellä tahtituotanto tuhannelle työmaalle Yhteistyön tuloksena on syntymässä sovellus, jonka avulla kaikki rakennusalan toimijat voivat tulevaisuudessa saada täydet hyödyt irti tahtituotannosta aina aikataulusuunnittelusta tuotannon ohjaukseen ja työmaiden päivittäisjohtamiseen. Lue lisää
Tulevaisuuden insinöörit tutustuvat Sitedriveen jo koulussa Vuonna 2019 alkanut Fira Smartin ja Metropolian välinen yhteistyö liittyen Aikataulu ja työn suunnittelu –kurssiin Lue lisää
Caverion ja Fira Smart kehittävät digitaalista tilannekuvaa Talotekniikan toimija Caverion on aloittanut pilotin, jossa kehitetään tuotannonohjauksen prosesseja ja niihin nivoutuvia tiedolla johtamisen digitaalisia ratkaisuja yhteistyössä Fira Smartin kanssa. Lue lisää