logo
fi en
Yhteistyö

Fira Smart ja refine Projects aloittavat yhteistyön

Kirjoittaja: Hanna Backman
Julkaistu: 3.7.2020

Fira Smart ja refine Projects aloittavat yhteistyön rakentamisen aikataulutusohjelmiston, Sitedriven, käytön laajentamiseksi saksankieliseen markkinaan

Refine Projects AG, kansainvälisesti arvostettu rakennusalan konsulttiyritys, ja Fira Smart, rakennusliikkeen osana toimiva innovatiivinen digiuudistaja, ovat solmineet yhteistyösopimuksen yhteisöllisen aikataulutusohjelmisto Fira Sitedriven laajentamiseksi saksankielisten rakentajien keskuudessa.

Yhteistyöllä pyritään tarjoamaan projektinomistajille paikallista tukea sekä koulutus- ja insinööripalveluita, joilla helpotetaan Fira Sitedriven käyttöönottoa sekä digitaalisten, päivä- ja viikkotason rakentamisen prosessien omaksumista.

Katso koko juttu ja yhteystiedot englanninkielisestä tiedotteesta:

Firan ja Futuricen yhteistyö Fira Smart tekee kiihdytetyn kehityksen yhteistyötä Futuricen kanssa tiedolla johdetun rakentamisen, kuten reaaliaikaisen tilannekuvan ja aikataulujohtamisen parissa. Lue lisää